ONS TEAM

Frank Muntz - Eigenaar

Frank is al ruim 20 jaar werkzaam in deze branche, en is nu al ruim 10 jaar trotse eigenaar van Techniparts! In die tijd heeft Techniparts al een bereik tot buiten Europa opgebouwd. Door de ervaring en kennis van Frank, denkt hij graag mee met klanten die ergens tegen aan lopen en zoekt hij samen naar een oplossing!

Jaco Zwiggelaar - Sales & Logistics Manager

Commercie zit Jaco's leven lang al in zijn bloed. In 2012 kreeg Jaco de kans om bij Techniparts te komen werken. Die kans heeft hij met beide handen aangegrepen! Jaco hecht veel waarde aan een snelle service. Hij komt graag zijn afspraken na en bouwt graag een goede relatie op met u als klant.

Mark Roke - Verkoopadviseur Water- & Beregeningstechniek

Mark is sinds 2021 werkzaam bij Techniparts als verkoopadviseur en specialist in Water- & Beregeningstechniek. Mark vind het belangrijk zijn kennis te delen met de klant, en de klant op die manier te voorzien van goed advies bij hun project.

Danny Witvoet - E-Commerce & Marketing Manager

Danny is sinds 2017 medewerker van Techniparts. Hij houd zich voornamelijk bezig met marketing en de (online) strategie. Danny vind het belangrijk dat u zo eenvoudig mogelijk alle informatie vindt die u zoekt, zodat u het beste gemakt van onze websites ervaart.

Constance Muntz - Sales & Logistics

Constance is sinds 2017 werkzaam bij Techniparts. Voor Constance is klantvriendelijkheid erg belangrijk. Constance is de dochter van Frank, en zij wilt graag samen met haar vader het bedrijf nog verder brengen.

Youri Rotman - Online Sales & Logistics

Youri is medewerker van Techniparts sinds 2019. Youri houd zich voornamelijk bezig met de online bestellingen en het logistieke aspect. Klantvriendelijkheid en een snelle service, is waar Youri voor staat. Er kan helaas altijd iets mis gaan, maar Youri stopt niet tot u tevreden bent.

Bram Mulder - Jr. E-Commerce

Sinds 2020 is Bram werkzaam als E-Commerce Medewerker bij Techniparts. Bram volgt een BBL opleiding tot E-Commerce medewerker en combineert dit met 4 dagen per week werkend te leren. Naast zijn passie voor E-Commerce is hij in het weekend Basgitarist in een lokale band.

Techniparts-jarony-zwijns-mederwerker1

Jarony Zwijns - Sales & Logistics

Jarony werkt sinds 2021 bij Techniparts. Jarony is een echt talent in commerciële dienstverlening! Met jarenlange ervaring achter de servicebalie weet Jarony precies hoe ze de klant het beste kan adviseren in de aankoop van een van onze producten.

Techniparts-fedde-pierik-medewerker1

Fedde Pierik - Commercieel Medewerker

Fedde is sinds 2021 werkzaam bij Techniparts. Fedde vind het belangrijk om de klant de best mogelijke service te bieden. Met een achtergrond in de logistieke branche weet hij precies hoe hij de snelste weg naar de klant moet vinden. In zijn vrije tijd vind je Fedde op de golfbaan of op het terras.